Birkerød Kammermusikforening

Priser

Almindeligt medlemskab 650,- kr.
Pensionister 550,- kr.
Studerende indtil 26 år 200,- kr.
Løssalgsbilletter (fås ved indgangen fra kl. 19:00) 150,- kr.
Løssalgsbilletter studerende indtil 26 år 75,- kr.
Børn og unge under 18 år Gratis

Hvis man ikke selv har mulighed for at komme til en af koncerterne, kan medlemskortet lånes ud til familie eller venner.

Birkerød Kammermusikforenings medlemmer har adgang for halv pris til Foreningen Ny Musiks arrangementer.

Birkerød Kammermusikforenings medlemmer har ligeledes adgang for halv pris til Hørsholm Musikforenings koncerter.

Birkerød Kammermusikforenings medlemmer har adgang til Lyngby-Taarbæk Musikforenings koncerter uden at skulle betale medlemsgebyr.

Alle kan blive medlem af Birkerød Kammermusikforening. Medlemskab tegnes ved indbetaling af årskontingentet til foreningens bankkonto, reg.nr. 2464 og kontonr. 0153 908 327, eller med MobilePay til 32987. Det er også muligt at betale årskontingent ved billetsalget i forhallen (kom i god tid).

Postkort og programhæfter til Birkerød Kammermusikforenings koncerter fås på bibliotekerne i Rudersdal Kommune og i vores omegnskommuner.

Medlemskortet udleveres ved en af sæsonens første koncerter mod forevisning af kvittering. Sammen med hvert medlemskort udleveres også en fribillet, som kan gives til familie eller venner. Fribilletten giver adgang til én koncert efter eget valg.

STØT BIRKERØD KAMMERMUSIKFORENING

Kammermusikforeningen modtager støtte fra Rudersdal Kommune, Statens Musikråd og Solistforeningen af 1921.

Bestyrelsen er taknemmelig for enhver indsats, der kan føre til nye indmeldelser. Frivillige bidrag modtages med stor tak.